För 20 personer.
Praktiskt att göra när man har många gäster och sen är den god såklart!
Ingredienser
2 förp sockerkaksmix, kungsörnen, á 420 g
Smör till formen
Kokos till formen
2 pkt frysta hallon och blåbär, á 225 g
100 g vit choklad
4 msk pumpakärnor
Yoghurtkräm:
4 dl turkisk yoghurt
4 msk lemon curd
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader.
Smöra och bröa en ugnsplåt.
Vispa mixen enligt anvisningar på förpackningen.
Vänd försiktigt ner 2/3 av bären i smeten.
Bred ut smeten på plåten. Strö över resten av bären.
Hacka och strö över chokladen.
Strössla över pumpakärnorna.
Grädda i ugnen ca 40 minuter. Låt svalna.
Rör ihop yoghurt och lemon curd.
Skär upp kakan i bitar och servera med yoghurtkrämen.
tisdag 25 maj 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bakade denna kakan idag, men gjorde riktig sockerkakssmet istället för att använda mix. Mumsigt!
SvaraRadera